Азіатський суп на курячому бульйоні з кукурудзою. Смачного!

Основу цього супу складають Дамплінг – Сичуаньські борошняні вироби. Оскільки в наших магазинах ви таких не купите, замініть їх варениками з лівером або м’ясом або пельменями.

Cкладові

  • Зелена цибуля – 4 пір’їнки
  • Часник – 6 зубків
  • Імбирний порошок – 1/4 склянки
  • Курячий бульйон – 800 мл
  • Гриби шиітаке – 250 г
  • Дамплінг заморожені – 400 г
  • Кукурудза в качанчики – 400 г
  • Кресс-салат – 2 пучка
  • Вода – 3 склянки

Спосіб приготування

  1. У середню каструлю насипте дрібно нарізану зелену цибулю, часник, імбир, додайте воду і бульйон.
  2. Ніжки грибів видаліть, капелюшки розріжте навпіл.
  3. Додайте гриби.
  4. Доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин, прикривши кришкою.
  5. Потім додайте Дамплінг (їх можна замінити варениками з м’ясом, лівером або пельменями) і кукурузку, готуйте близько 5 хвилин або поки Дамплінг (вареники, пельмені) не стануть м’якими.
  6. Додайте крес-салат, розмішайте, почекайте, поки він розм’якшиться – близько 30 секунд.

Як і з чим подавати

Розлийте суп в тарілки і подавайте негайно.

Смачного!

Loading...

Залишити відповідь