Швидкий перекус за 10 хв

Кесаділья з консервованою квасолею і кукурудзою
Тортілья, боби і сальса – справжня мексиканська кесаділья, яку кожен зможе легко приготувати у себе вдома.
10 обідів, які можна приготувати за 10 хвилин.

складові
Тортілья 6 шт.
Консервована фасоль 1 банку
Заморожена кукуруза 350 г
Сир180 г
Соус сальса 150 г
Оливкова масло 2 ч. Л.
Коричневий сахар 1 ст. л.
Червоний перецпо смаку
Промийте квасолю під проточною водою. Розігрійте в сковороді оливкове масло і обсмажте протягом двох хвилин квасолю і кукурудзу. Потім додайте до них соус сальса, цукор і червоний перець. Гасіть ще 3-4 хвилини, періодично помішуючи.
Нагрійте іншу сковороду. Розділіть начинку за кількістю коржів. Покладіть на половину кожної тортильї тертий сир, квасолю і кукурудзу. Складіть навпіл і обсмажте по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.
Наріжте готову кесаділью на четвертинки і подавайте гарячою, з сальсою або сметаною.

Loading...

Залишити відповідь